DELTA I VÅR ADVENTSKALENDER ... MANGE FINE PREMIER!

Mandag 4. desember

Hei-hei, og god mandag!

Her er noen av svarene vi fikk inn i går:

Begynner i dag på første søndag i advent. Vi skal tilbringe hele jula hjemme hos mamma i Trøndelag så jeg må finne fram nissene mine nå å kose meg med julepyntet hus her også. Er så glad i nissene mine at de må fram uansett.

En lysslynge er tent ute, ellers er det bare adventspynt i mitt hjem, frem til lille juleaften.

Har pyntet litt og tatt frem jule krusene og julemiddagsservice. Så blir det litt etter litt, men det meste må vente til noen dager før julaften. Da settes det opp et selvhugget tre som brer den beste juleduft som finnes I hele huset😊🎄

Jeg pyntet i går! Julemusikk på anlegget og klatring på stoler for å nå opp til taket :-)

Jeg snikpynter dag for dag fra 1. søndag i advent :-)

Jeg venter.

Skulle ha pyntet til advent, men pusser opp og alt står på hodet. Full julepynt er rett før jul.

Til første søndag i advent kommer julegardinene på kjøkkenet og advents nissene opp ! Det er en tradisjon jeg har ifra min bestemor ! At kjøkken og stue skal rundvaskes og rene gardiner ska henges opp 😉! Da kan adventstiden komme i ro og mak !

Har pynta litt, utenfor krans på døra med edelgran lerkekongler, furukongler og sløyfe, lerkekonglekrans og mesingklokke på veggen. satt juletreet utenfor døra. altså det som eg planta i ei potte for 5 år siden, når me planta ny skog. Det må vannes på sommeren og så blir det litt større år for år, smart.

Å pynte til jul, jeg begynner litt i det små,
først litt til advent, og så øker det på.
Syns det er kjekt å ta det litt over langs
Gleden varer lenger mens vi nyter julens glans.

Adventsstakene har gjort sitt inntog! Men det går alltid et tog, så litt senere i jula kommer nissene inn. Og rødt i hver en krok med du grønne, glitrende i fokus, får vi først lillejulaften – tradisjon tro. Jeg må likevel si, jeg skjønner de som setter frem alt nå også! Og kanskje til og med forrige helg. Jeg har stor takhøyde for hverandres tradisjoner. P.S Jeg hører på julemusikk konstant.Strikkejournalen fra Filiokus Media

Til denne kalenderen har forlaget Filiokus Media vært så greie å gi to eksemplar av deres «Strikkejournalen» som kom ut i høst.

Dette er en nyttig notatbok, som også blir en flott minnebok.

I «Strikkejournalen» kan du notere ned ting om det du strikker, som garnmengden du har brukt, lime inn magebånd og garnprøve, eller eventuelle endringer på en oppskrift.

Det er i tillegg egne oversiktsstider, for hvilke pinner og garn du har, ønskeliste for kommende strikkeprosjekter og liste over allerede strikkede plagg.

En egen garnguide er også inludert, der du kan se hvilke garn som kan erstatte andre i en oppskrift.

Rett og slett en flott bok, og et godt julegavetips! :-)

Strikkejournalen!


Filiokus Media gir elles ut mange andre flotte bøker, for eksempel andre typer journaler og vakre pop-up bøker for barn:


Du kan se flere bøker fra Filiokus Media her


Dagens spørsmål

Pleier du å notere ned stort og smått om ting du strikker?

Svar

Ditt navn

Din e-post

Annonse

 

 
 

Kan vi friste med noe annet, eller vil du kanskje opp til toppen?

 

StrikkehjelpAnnonse:
Kjøp strikkebøker

  • Haugen Bok
  • Cdon.com
  • Amazon.co.uk
 

StrikkebøkerAnnonse

Siste fra bloggenAnnonse

 
Annonsører: